bilbingo

Jobbat idag som vanligt. Och jag trivs verkligen bra där och de är verkligen kul att jobba där :) Efter jag slutat missa jag bussen så gick till ellen kollade till hästen och pratade lite med henne. For till ötå, acke hämtade mig från byn sen åkte vi till ida och jag snacka lite med henne och hämta min väska. :) For sen till acke och kollade paradise hotel och så, sen bilbingo med mamma :) Mamma vann även 1000 kr, synd att jag valde fel lott till mig själv... Nå nu skypar jag med mitt hjärta, ska snart sova för är sjuuukt trött. :( Imorgon skulle vi få besök av mammas kompis o så från västerbotten sen måste jag även packa för på torsdag drar vi ju till luleå och ulrik!!!! :DD taggad till tusen och tror helgen kommer blir sjuuuukt grym! Nu svider mina ögon så bäst att hoppa i säng, börjar 7 imorgon! heippa. :)
 
 
tiden går så sjukt fort och Aston bara växer och växer, hänger inte alls med! ♥

Ligger död i sängen och skypar med acke :) Började jobba 7 i morse så ja, är rätt trött nu. Har hunnit vara och borstat pållen och sovit sen jag kom från jobbet :) Har inge mer att skriva.. hejdå ♥
 
 

riktiga vänner förlåter varandra

mitt liv är så tråkigt utan dig.

sämst uppdatering

Jag vet, jag vet, jag suger på att blogga.. Men acke har varit här hela helgen och då prioriterar jag inte att blogga. :) Vi har iaf bara kollat film och myst hela helgen ♥ Men nu har han ju farit och jag ligger hemma och deppar, får ångest av att jag inte gjort nåt i sommar och imorgon tar mitt liv slut i princip. Börjar jobba imorgon och när jag jobbat mina 3 veckor så är det bara några dagar sen börjar skolan :( suuuger.

Måste väl till nutella och kolla till henne idag, vet dock inte hur eller när ännu men :) Nå de löser sig. puss. :)

marabou

 
 
 
 
har inte direkt mycke att skriva men acke tvingar mig så.. Har varit i happis idag med ellen, shoppat lite o så :) Kom hem vid 8 och sen dess har jag skypat med acke.

Imorgon ska jag till hästen och sen kommer acke hit, gryyymmmt ♥ hejdå :)

marabou

Jag är tvingad att blogga men har inget att skriva.. Har varit i happis hela dan och shoppat typ, har faktiskt inte köpt så mycke :) En tröja, ett par skor, torr schampoo, hårfärg. nu paradise hotel :) chao ♥

bosse cool

Tänkte bara ta och skriva litegrann av vad som hänt idag, inte för att de hänt så mycke.. Vaknade, kollade paradise hotel, käkade o sen cyklade till ellen :) chillat där, myst med hästarna, försökt ta loss nutells skor vilket inte gick så bra, satt fett hårt, men nu borde den lossna i hagen till typ imån :) Ellen är iaf här och ska sova.

Imorgon drar vi till happis med mamma :) inget mer o berätta. hejdå, ♥
 
 

Beställt! :D

 

tiden går för fort när jag är med dig och den går alldeles för sakta när jag är ifrån dig

vaknade vid 12 idag och sen dess har jag städat i massor, möblerat om i rummet, lagat middag, kollat till hästen, varit på promenad med mamma och hundarna, läst bloggat, kollat en halv film, skypat/skypar med ellen och ska snart kolla klart filmen sen sova :) och på tal om bananer så saknar jag min fina typ såhääääääär mycke och lite till.. livet är inte rättvist ibland :( nåja, får ju se honom till helgen igen :)

Imorgon ska jag vakna, haha no shiet? Har faktiskt inga planer.. Inget annat än att kolla till hästen vad jag vet och typ städa klart. Sen förhoppningsvis kanske ida kommer hit och sover, typ 100 år sen eller vad? saknar verkligen det vi hade.. ♥
 
torsdag blir det iaf happis med mamma och kanske ida då :) men nu tror jag att jag ska kolla klart filmen, hejddåå :)

kaos

det är som ni kanske ser lite kaos här på bloggen, håller på göra om den men ska fortsätta senare för nu ska jag sova. gonatt :)

fråga på nu!

http://www.blogresponse.com/petterssonmira
 
frågafrågafrågafrågafråga!

igår


<3

 

<3

 

tidsfördriv


har sjuuukt tråkigt

Senaste:
1. Meningen du sa?: imorgon? haha
2. Personen du pratade med?: Elin :)
3. Du fick sms av?: Acke :)
4. Du kramade?: öööh, nutella :D

Idag:
5. Kläder?: shorts och bikinitopp typ :p
6. Bättre än igår?: typ samma..

Imorgon:
7. Är det: tisdag
8. Planer: sova, kolla till hästen och kanske bilbingo :)

Favorit:
10. Nummer?: har inget.
11. Färg?: gillar dom flesta :p
12. Årstid?: Gillar både sommaren och vintern :)

Frågor och svar:
13. Saknar du någon?: Ja!
14. Humör för tillfället?: bra, fast trött.
15. Det första du gjorde i morse?: svarade på ackes sms. :p
16. Vad åt du sist?: Glass :D
17. Vad irriterar du dig på?: Oj, mycket!
19. Vem tänker du på just nu?: Min fiiina ♥
20. Tror du att personen tänker på dig med?: Haha jadu, säg de :)
21. Vart reste du sist: Torps o syrran :)
22. Vad gjorde du igår kväll?: Chillade hemma :)
23. Liknar du din mamma eller pappa?: haha liknar ingen i våran familj..
24. Ler du ofta?: Ja det gör jag väl :)
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet): kärlek!
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: ibland. :)
27. I vems säng sov du i natt?: Min :p
28. Vilken färg har din tröja?: har ingen tröja på mig :)

Sorg:
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: typ
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: yes
31. Gråter du när du skadar dig?: Haha nja, beror väl på hur allvarligt de är.

Lycka:
32. Är du en glad person?: Jadå!
33. Vad gör dig glad?: Typ alla som står mig nära :)
34. Önskar du att du var lyckligare? ibland, ibland inte :) just nu är allt underbart.
36. Kan musik göra dig glad?: oja!

Kärlek:
37. Har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"?: yes :)
38. Har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det?: säger aldrig de om jag inte menar de.
39. Har du en flick/pojkvän?: japp. :)
40. Är du nöjd med det?: om jag är!

Hat:
41. Vem hatar du verkligen?: hatar är ett starkt ord, men nämner inga namn.
42. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Haha nej
43. Är du en mobbare?: nejdå.
44. Har du varit så arg på någon/något så du börjat gråta?: Jaa.
45. Har du blivit sviken någon gång?: Hm, japp

Skolan:
46. Gillar du skolan?: asså, jag har aldrig nästan tyckt att skolan är extremt jobbigt så.
48. Värsta ämne?: So och bild typ??
49. Har du spytt i skolan nån gång?: haha nej
50. Är skolmaten god?: Ibland, men väldigt sällan!

död

Jag är sjukt trött och sliten så skriver bara lite kort. Helgen har varit grym med massor av underbara människor :) Gårdagen var så sjukt rolig, måste verkligen göras om! Och där orkar jag inte skriva mer.. ska ta och kolla om acke vill snacka skype innan han ska sova :) puss ♥

rubrik saknas

Ligger i soffan och myser med min fina framför tvn :) Gått runt på marknaden med elin idag, vädret sög och inte för att marknaden var desto bättre men.. Ikväll var de dödare än dödast på byn och det finns inget att göra och jag håller på att bli galen. 

Imorgon blire väl o gå på marknaden och sen på kvällen vettefan, hoppas de är mer liv då så de finns nå å göra :) Nu orkar jag inte skriva meeera, har ingen blogglust meer. 

min personliga fotograf:

du är rätt iq befriad men du är söt ändå ♥

älskade ponny!

det är otroligt hur mycke jag lärt mig med dig, hur mycke jag gråtit över dig, hur sur jag varit och hur otroligt glad jag blir av att se dig såhär lycklig, du gör min dag, varje dag ♥
 
 

love is like an umbrella in the rain

tjeenispenis
Sitter här och chillar med brudzen :))) Har sovit med ellen 2 nätter i rad nu och ska sova med henne och elin inatt också :) Imorgon blir det marknaden med elin och sen ska jag umgås med min fina heeela helgen ♥ om jag längtar! har inge vettigt att komma med så skriver inget mer :( puss!

en mening, tre ord, tolv bokstäver

jag älskar dig ♥

jag älskar dig

Ligger i sängen och är helt död. Kom just från duschen och hoppade in i ziperallen. :) Dagen började med att jag gick ut, stängde dörren och just när jag stängt den så kom jag på att nyckeln är inne så låste ut mig själv.. De slutade iaf med att jag inte fick upp källardörren så jag fick hoppa in genom vedluckan.. Inte nog med de så råkade jag tanka gräsklipparen med oljeblandat när de inte skulle vara de så nu kan jag inte klippa gräset heller.. Nåja, dagen slutade iaf bra med en lång och mysig uteritt med ellen :) Badade med hästarna och så. De slutade med att vi var ute i 2 h och 20 min. Och det lär kännas imorgon...
 
Nu ska jag ligga i sängen och dega tills wallander börjar, deppigt att kolla utan acke :( nåja, måste väl stå ut ändå :) De var de jag hade att komma med idag. Jag vet att jag måste lägga in bilder från kameran men jag orkar inte.. vi får se när jag orka :)) heippa.

ligger ute i solen och käkar frysta hallon, gode underbart!


1 månad

ligger i sängen och funderar om man ska försöka sova snart. Fast de kommer nog bli rätt svårt när jag ska sova ensam :( har inte gjort de på länge ju.. Kommer bli tungt nu, acke börjar jobba imorgon eller ja, idag, och sen när han slutar så börjar jag min period :( så vi hinner bara vara med varandra på helgerna.. :( nå, vi överlever nog :) Nu ska jag snart stänga ner datan och försöka sova. :) gonatt ♥
 

glöm inte blogresponsen!

Igår blev det epaglid på byn med min fina och älg, sen vid halv 12 eller nåt sånt for vi till korva och fikade, dom tvingade mig och baka och sen satt dom och spelade och jag satt och hade kul åt mina egna skämt, haha övertrött.. Vid 2 for jag och acke iaf hem till honom och sov, vaknade halv 3 idag typ :) Vi har bara legat i sängen hela dagen typ. For hem med 7 bussen och sen har jag hunnit klippa lite gräs, måste fortsätta imorgon. Imorgon ska jag även och rida. :) Har inte mycke mer att säga så avrundar här. puss.

blogresponse

Sådär nu har jag också tagit tag i livet och skaffat blogresponse så sätt igång och fråga nu! :)


rubrik saknas

Wazzup gangsta! / älg.
 
Igår var vi ute på byn hela kvällen, cruisade runt med acke och mange nästan hela kvällen. Vi var en sväng till yt osv. Mysig kväll :) 
Idag har vi varit till pajala och gått på marknaden med acke och ida. :) Nu ligger jag i ackes säng och kollar när han och älg spelar gta? tror jag de hette ;) Får väl se vad vi hittar på ikväll :) Nu orkar jag inte skriva mer, chao :)
 
 
 

mysdag

Jag tar och skriver lite här om dagen medans acke står och böjjer sina ögonfransar.. och ja, ni läste rätt. Dagen har iaf spenderats ute med min fina hela dagen. Vi har legat och solat, plockat fram studsmattan osv, så lite färg har man fått :) Dock var det rätt mycke mygg men det löste sig med lite myggsprialer runt filten :D De har varit underbart väder hela dagen, sommaren är äntligen hääär! Ikväll har vi legat och kollat två filmer, A thousand words och breaking down part 1. Sen har jag spöat skiten ur acke i couronne två gånger ;) Imorgon åker jag till ötå, möte med gårdsrådet och sen avslutning med frippes. Sen sover jag hos acke. Åker med honom till pajala på lördag och går på marknaden. :)
 
Igår red jag och ellen ut på en mysig tur i skogen. Hästarna var helt underbart och allt var bara så bäst :) Fotade lite men har inte kollat ännu hur dom blev och orkar inte göra det nu heller så kanske lägger upp någon nån annan dag. :) Nu ska vi snart ta och sova, hoppas jag. Gonatt, hörs. :)

romantisk lista made by ellen och mira

1. Kläm henne riktigt hårt runt midjan
2. Försök verkligen inte att prata med henne, skrik istället!
3. Dela hemligheter med henne, och skriv ut dem på facebook
4. Låt henne frysa om det är kallt, kyla gör tjejer kåta
5. När du kysser henne, kväv henne med din tunga!
6. Krama henne med våld och vaselin
7. Ta på hennes bröst
8. Skratta åt henne
9. Bjud in henne
10. Umgås aldrig med era vänner
11. Ler hon vill hon att du ta på hennes rumpa
12. Ta inga bilder med henne, bilder kan inte prata om hon påstår det
13. Låt henne inte sitta i ditt knä, säg att hon är för tung
14. När hon säger att hon älskar dig mer, svara bara okej
15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Acceptera det, men var aldrig nära henne framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad
16. Slit i hennes hår, det gör henne upphetsad.. det gör inget om det kommer med några hårstrån
17. Kyss henne när hon försöker somna
18. Ta henne bakifrån och håll om henne runt midjan
19. Berätta för henne hur lik hon är din mormor
20. Berätta aldrig hur du känner för henne, hon vill inte höra det hur många gånger som helst

 
HAHA... Dessa eviga listor.... nån annan som börjar bli lite less? Man ska väl ändå göra de man känner för och vara sig själv inte följa nån himla punkt-lista. Att vara sig själv, det är perfektion!

Hje


just nu -->

Ligger ute i solen, snart blir det att fara till hästarna :)

4 juli 2012

Tänkte skriva lite om igår och idag.
 
Igår for jag till ellen vid 4, longerade henne först och hon har nog aldrig bockad så mycket, haha lycklig ponny. När hon lugnade ner sig lite så hoppade jag upp och red och hon var otroligt fin ♥. Vid 6 for jag till ötå och satt på bussgods med hannedahl och acke i typ nån timme innan jag och acke for till honom och myste framför wallander, sen kollade vi typ paradise hotel och sen låg vi bara i sängen och skratta.
 
Vaknade vid 1 idag, tog typ en halvtimme för mig att få liv i acke, han är sjukt svår väckt. hihi. Sen gjorde vi inte speciellt mycke, åkte lite epa innan jag tog 4 bussen hem. Legat och slöat hemma. Jag och mamma var till hallqvist en sväng och hämta min cykel, tomatplantor och kollade till nutella :) Och resten av kvällen har jag bara kollat tv och skypat med acke :) Nu ska jag vara social, puss, vi hörs nångång.

blandade bilder

Medans min snygging kollar film och jag inte får säga något på skype så tänkte jag att jag kan lägga upp lite bilder från kameran från den senaste tiden :)

 
sådär ja, det blev en hel del bilder. Imorgon när jag var till hästarna så ska jag ta med kameran och fota pållen lite :) Blev otroligt glad idag när jag for dit och skulle sätta myggmedel och pussa på henne lite och när hon såg mig så gick hon fram till grinden så stod och myste där med henne ett tag, älskade häst ♥

om du kunde växa upp och inse vad du ställer till med

Snart ska jag ta min fina cykel och rulla till ellen. Har ännu inte riktigt bestämt mig om jag ska rida eller typ longera.. Får se hur hon är idag. :) När jag är klar där borta så tar jag bussen till ötå och sover hos acke :) Var väl typ de jag hade och säga just nu, bloggar väl sen nångång. :)

saker förändras, men vissa saker får bara inte förändras

Hon är verkligen en av de bästa vänner jag har, och hon är så sjukt underbar. Vi har haft många grymt underbara stunder med varandra och kollar ha kvar de som minnen hela livet! Alla som känner ida vet att man ser henne aldrig utan att hon skrattar. Vet ingen annan person som är en sån glädjespridare som ida. Grymt! Du är verkligen som en syster för mig och skulle inte klara mig en sekund utan dig. Tillsammans är det vi mot världen. Och tänk alla gånger vi skämt ut oss? Men inte fan bryr vi oss om vad andra tycker, vi är ju bara och själva och vi har alltid så grymt kul! Skulle kunna göra allt för dig, vi ska alltid finnas för varandra, du och jag, hand i hand, livet ut. Jag älskar dig, puss gumman.
 
vi måste lösa det här. ♥

i love you

Var ett tag sen man skrev, men har inte orkat eller haft tid. Vad har hänt då? Jo, jag låg sjuk i 3 dagar, feber och sånt. Sen var jag till kirunafestivalen med fint folk, vi blev dock lite besvikna då vi trodde de skulle vara mycke större men. Sen har jag ju flyttat nutella till hedenäset nu, lycklig ponny :) Och det gick faktiskt sjukt bra att lasta henne, jag bad ju elin komma och hjälpa för vet ju hur hon var sist så tänkte att de skulle bli svårt och lasta om man bara är 1 person. Men ponny gick in direkt, bara rakt in! Har hon aldrig gjort förut, vi blev som aningen chockad. haha :) Sen har jag ju varit massor med acke, och han ligger nu här bredvid mig och sover, ska väl ta och krypa ner bredvid honom och sova jag också snart :) Måste börja sova lite mer och inte bort hela dagen, har blivit sena kvällar så man har sovit till typ halv 3 ibland.. nå ska stänga ögonen nu :) gonatt!

RSS 2.0