jag har varit kär, men aldrig såhär kär

tjeeenixen,
 
Det blev en rätt grym midsommar igår tack vare alla fina människor :) I princip hela kvällen spenderades i epa. Jag och ida var på byn och gick runt lite först. Sen kom acke och älg och plockade upp oss och sen åkte ida ibland med johan och ibland med oss. Vid halv 12 rullade vi mot älg och förde hem honom och fikade :D Sen satt vi där och snacka och spelade kort ett tag. Sen förde vi hem ida och sen skulle vi sova men vi blev så pigga så jag och acke for ut på byn igen och var där till typ halv 5 sen däckade vi :) och vi vaknade halv 3 idag!? gode skönt o sova :D
 
Var till stallet och borstade nutella i hagen och fixade kvällshöet. Hon har haft det en rätt lugn vecka idag men imorgon måste hon motioneras så hon får bli av med lite energi så hon inte är helt dampig när dom ska ha ridläger. :p Nu ska jag vara social med acke på skype ett tag tills alla mygg är döda så jag kan sova, måste upp tidigt imorgon för har morgonen i stallet men de är chill nu när dom står ute och det bara är fyra hästar kvar :) inte länge kvar tills jag får flytta henne! :DD
hade faktiskt med kameran igår man har inte orkat föra över så ni får bilder en annan dag :)

aaaarkiv bild.

midsommar

Sitter och väntar på att mamma ska bli klar så ska vi åka till ötå och handla och jag måste förbi stallet en sväng. Sen ska jag hem, duscha och de sen drar jag till ötå och är med ida ikväll :) Vi får väl se vad vi hittar på för bus ikväll, nåt roligt lär det väl blir som vanligt. :)

Blev aningen chockad när jag loggade in och insåg att även jag fått nya blogg.se det verkar iaf grymt! Vi får se sen när jag hunnit kolla mer på det :) Nu är mamma klar, hörs!

lite bilder



you are amazing just the way you are

Tar nu tag i livet och skriver några rader här. Har en hel del att skriva men har inte speciellt stor lust att skriva ut saker när man bara får massa skit och negativa kommentarer över en. Att inte ta åt sig är nämligen lättare sagt än gjort.

Har iaf varit ner till torps och firade samuel och maddes student. Varit till syrran i ilsbo och myst med bebis. ♥ Sen jag har kommit hem har jag typ bara varit i stallet och varit med acke, sjukt mysigt! :)

Idag hjälpte jag ellen att ta hem alma, ååh vad jag längtar tills jag får flytta nutella också, kommer bli så sjukt skönt. Och nutella behöver verkligen semester från ridskolan ett tag. :)

Har lite planer just nu, imorgon har jag och ida snackat om att vara med varandra och hitta på nåt, vi vet dock inte vart eller vad så ja, vi ser väl vart vi hamnar och vad vi gör :) Sen ska frippes till kirunafestivalen så jag och ellen har anmält oss så vi åker dit nästa vecka :) Sen tar jag ju hem nutella nästa vecka också. :) Livet är rätt underbart ibland, vi hörs när vi hörs :)




börjar bli något less

jag vet vad jag gör och vad jag gjort, jag vet vad jag gjort som är rätt och vad som är fel så snälla ni, ni behöver inte tala om det för mig. jag vet själv. ingen idé att gå och hacka ner på folk, och jag speciellt bryr mig inte om vad ni säger. blir smått besviken när folk som jag trodde var mina vänner börjar falla så lätt på grupptrycket så man börjar hacka på sina vänner, jävligt lågt. nog om de här nu.

lillen


fett sööööt!

10 juni

Har inte varit speciellt aktiv här den senaste tiden, saker har varit upp och ner och lite hit och dit. Men allt börjar falla på plats nu :) Det har hänt rätt mycket sen sist jag skrev, har bland annat blivit moster till en liten prins :D Annars har jag bara varit i stallet och varit med acke typ :) Och i skolan, hann slänga datan i golvet i fredags också, men den klarade sig fint! Musen är lite smått sne bara, hihi..

Kommer nog inte blogga mycket mer nu på en vecka, har typ fullt upp hela tiden känns det som. Imorgon är det skola och nattning i stallet. Sen på tisdag åker vi med skolan till luleå/boden på klassresa och kommer hem på onsdag, sen byter jag bara väska sen åker vi ner till torpshammar och firar samuel och madde som tar studenten sen åker vi såklart förbi en sväng hos syrran och kollar in lillen. ♥ Så kommer hem först på söndag. Och då är det S O M M A R L O V! fyfan vad underbart! Och den 29 eller 30:onde tar jag och ellen hem pållarna :D längtar som tusan!! Nu ska jag hitta på nåt :) hörs när vi hörs.



mobilkvalla </3


svar till sebbe

jo men självklart! btw, gick rätt lätt för dig att vara anonym..  ;)

svar

till anonym:
Har gjort blonda slingor, det ser lite skumt ut på just den bilden för ljuset blev lite kosntigt :)

you make me smile

Dagarna typ bara rusar förbi, helt sjukt vad snabbt det går. Hänger inte alls med.. Dom senaste dagarna har iaf spenderats i skolan, i stallet, i ackes epa och men ellen i ett spånhus, haha ;) Har kommit hem rätt sent varje dag så har inte orkat blogga. Men nu kom jag hem lite tidigare så :)

Fick även nyss veta att syrran åkt in på bb så sitter här hemma och väntar med spänning!! ♥


haha ser fett sur ut på alla bilder..

när jag är med dig glömmer jag bort alla mina problem


jag vet att man inte ska låta rykten förstöra

Har varit en rätt bra dag idag, skolan var chill. Vid halv 2 kom bosse och hämta oss så for med ellen och ida och tog 2a hpv sprutan. Sen till stallet, motionerade pållen och sen for jag och åkte epa med acke i några timmar :) stod på bussgods i typ 2 timmar bland annat, haha :)) kul var de iaf! och extremt mobbad har jag blivit.. For sen till stallet och nattade och sen for jag hem. Nu måste jag typ sluta skriva innan jag däckar, puss ♥




sällskap

Dagen har spenderats i kyrkan och i bilen, haha kul.. Men vi har varit och kört genrep inför konfan imorgon så alla vet vad dom ska göra och så :) For sen till stallet, det börja åska och regna så red inte.. For sen med mamma, mormor och dom till finska jgi och sen till aavasaksa. Har sen käkat middag och nu ligger jag i sängen och fick just sällskap :) Ska snart ta och exprimentera med håret och sen bara ta de lugnt :) Imorgon blir det upp tidigt och fixa sig och allt inför konfan sen vara i ötå 10 :) Hoppas jag inte drar värsta skrattattacken och skämmer ut mig inför alla.. hoff.
mitt sällskap:

mormor gammhund ♥

1 juni 2012

Kändes som att det var jävligt onödigt att fara till skolan idag, men jag och ida har iaf haft kul ;) Har ju inte haft något att göra på lektionerna eftersom jag lämnat in allt inför sommaren :) Vi slutade halv 12 så for till stallet och red ut med ellen, fett mysigt! Vi for rakt ut i skogen och bara myste, hästarna gillade verkligen det! For sen till frippes var där ett tag och sen gled jag epa med acke och älgamo ett tag sen bara med acke :) och nu behöver inte folk börja tro nåt, måste kunna vara med mina vänner utan att det börjar gå massa rykten. Får hem med 20 över 5 bussen och då hade mormor och staffan just kommit fram så har varit med dom ikväll :) Nu ska jag snart gå och sova, ska vara 10 på församlingsgården imorgon! suck, ingen sovmorgon..


RSS 2.0