NY BLOGG!

http://pettersson.forme.se/
 
 

stay with me

Igår spenderades dagen i skolan, på kvällen lagade jag, Emma och Isabel middag tillsammans. Sen for vi och mötte upp några andra tjejer från klassen och var med dom resten av kvällen. Idag steg jag upp först vid 1, for ner på stan med Emma och Isabel och sen hem igen, städade och sådär sen for jag till Emma igen. Var det ett tag innan vi for på bio. Vi såg Paranoia och jag tyckte faktiskt att den var rätt bra! :) Efter bion har jag bara suttit och snackat med felle och spelar tibia :)) Imorgon ska jag tvätta och träna, de är de enda jag planerat :) puss!

sometimes you just want to cry

De senaste dagarna har bestått av skolan, träning, matlagning och diskning, och pll tittande! De är ungefär så mina dagar ser ut så finns inte så mycket att skriva om.. Har i veckan iaf köpt gymkort på ett gym här i stan, och det är riktigt nära så nu har jag ingen ursäkt till att inte fara dit! 
 
Idag hade vi nån aktivitetsdag på skolan, så på förmiddan så hade vi nåt som hette zumbierun, haha var riktigt kul! :D Efter lunch kollade vi på en skräckfilm som hette the others, helt okej faktiskt! :) Efter skolan for jag på stan en sväng med Emma, sen for jag och handlade och sen hem o har nyss lagat tacos, ätit och diskat bort så nu sitter jag och smälter maten innan jag ska dra till gymmet och träna :) 

bajskorv

Det blev så att jag åkte till mormor över helgen så har varit där o laddat batterierna. Finns typ inget mysigare ställe! Nu är det bara att vänta på snön så man kan fara o köra skoter! :D Sitter och snackar på skype med Oski och Felle just nu och ska väl göra de tills jag ska ta o sova :) Har sovmorgon till 9:50 imorgon, grymt skönt! 

never say never

Kom just hem från skolan, varit en riktigt tung dag då vi på eftermiddan har en 2 timmars lång lektion i medicin så man blir helt slutet i huvet efter det.. Igår blev det iaf att jag, Emma och Fanny for och tog en fika och satt bara o snacka om allt mellan himmel och jord, asmysigt! 
Ikväll kommer mamma iaf hit till Umeå och sover här en natt, så hon kommer med resten av mina grejer. Så förhoppningsvis blir det o äta på kina ikväll! :D Imorgon är de fredag och hade velat åka hem men aa, ska iaf stanna i Umeå. Får se om det händer nåt här i Umeå ihelgen eller om jag kanske åker till Mormor! :) Nu ska jag ba lägga mig o lyssna musik o ta det lugnt, är helt död efter den här dagen.. :) 

riverside

Helgen som va så åkte jag ju hem igen, alltid lika skönt att få komma hem och umgås med mina vänner! Men nu lär jag väl inte få träffa dom på nån vecka :(( Iaf, går i skolan som vanligt trots att jag åkte på värsta förkylning så har haft lite feber o så, men har orkat vara i skolan iaf :) Igår fick vi alla böcker så nu lär det väl dra igång på riktigt. Idag efter skolan var nog planen att hitta på något med Fanny och Emma, vad vet jag inte riktigt men allt är bättre än att sitta i en lägenhet o ruttna! Nu smsade Emma att hon är påväg hit så ska börja dra mig mot skolan med henne nu, puss! 

RSS 2.0