Tisdag

Medans jag ändå väntar på att Stina ska bli kvar i bastun så tänkte jag att jag kunde uppdatera lite. :) Sommarjobbar ju som sagt nu så hinner inte göra så mycket annat. Men ikväll har jag faktiskt varit i Ötå, eller är här än och umgåtts med Stina och Jonne :) Ska även sova här hos Stina, passar på när jag ändå jobbar eftermiddag/kväll imorgon så jobbar 12-20, skönt o få sova lite och få prova på hur de är att jobba kväll :) Sitter som sagt hos stina och ska sova här inatt.

Ihelgen var det ju midsommar, så i fredags packade vi in oss i bilarna och drog till mormor där resten av släkten var, riktigt trevligt med massa mat och sjukt mycke skratt! Haha man har ju härlig släkt ;) Nå nu ska jag kolla tv tills Stina är klar :) heippa!


Älska sommarkvällar!


Onsdag

Jag har hittat lösningen till mitt problem inför beachen -13!


muck -13

Halloj!
De 2 senaste veckorna har varit helt underbara. Först en hel vecka i Turkiet med min fina klass, de gav mig verkligen ett minne för lite. Hade riktigt roligt där, mycke skratt och sena kvällar! :D Efter Turkiet väntade 1 dag med fotbollsturnering, regnigt och äckligt men vi 9:or vann över lärarna och det är ju huvudsaken! Sen var jag hemma och sjuk dagen efter. Men på kvällen var vi på skolgården några st från klassen och sprayade och grillade, spelade kubb osv, riktigt mysigt :) Onsdag väntade skolavslutning och muck. Skolavslutningen var verkligen fylld med glädje och sorg, mycke skratt och en del tårar.. De var jag som var tvungen att hålla talet från oss 9:or och självklart stod jag där och lipade medans, menmen. Såklart man kommer sakna tryggheten på hf!! Skolans ekonomi kommer ju iaf bli bättre efter att vi slutat då de inte kommer gå lika mycket kaffe iaf ;) Skolavslutningen i helhet gick iaf bra och var fin. Fick väl helt OK betyg och även ett stipendium :) 
 
På kvällen var det ju som sagt muck, kortfattat: grym kväll! Hade riktigt roligt med alla fina människor, kvällen började redan vid typ 5 och avslutades kl 3 då jag landade hemma i sängen. Den 12 juni 2013 är helt klart en dag jag sent kommer att glömma! ♥ Känns dock lite tungt då vi i klassen haft våra sista lektioner tillsammas, och att vi aldrig mer kommer att gå i samma klass. Vissa kommer man tappa kontakten helt med och vissa kommer man ha kvar kontakten med. Jag vet iaf att det kommer att ordna sig till slut. Hösten börjar närma sig med en ny stad, ny skola, ny klass och nya vänner. Ser fram emot hösten samtidigt som de känns ritkigt läskigt att läman tryggheten i lilla Ötå till en helt ny stad där man inte känner en enda kotte, men en sak är säker och det är att det kommer att vara riktigt lärorikt! Sist men inte minst vill jag tacka alla 97:or på HF för de år jag har spenderat med er, ni är alla underbara och jag kommer verkligen sakna er till hösten!! 
 
För övrigt har jag haft några vanliga dagar och kvällar som spenderats i ötå med vänner :) Har nyligen duschat och suttit och kollat om det kommit upp några nya lägeneter. Snart blir det att krypa ner under täcket då jag börjar jobba mina 3 veckor på BBG imorgon :) Uppstigning 05.45! Har självklart lite bilder som jag bjuder på efter jag skrivit klart uppsatsen här ;) Har det bra och förresten, min bloggning kommer inte vara den bästa då jag lämnade in min älsling innan vi åkte till Turkiet och det är riktigt jobbigt att blogga via mobilen. 
 
love ♥
 
 
 
 

1 dag kvar!!!

Ligger hemma och kollar oth just nu :) tog en paus i packandet! Kvällen var helt okej, har fina vänner! :) Ikväll ska jag inte göra något speciellt, packa och kanske gå på en promenad eller nåt liknande :) uppstigning senast halv 5 imorgon, grymt taggad för 1 vecka i Turkiet!! :)


RSS 2.0