true!


2 dagar kvar!!!

Hejsan allihopa!
Sitter just nu hemma i fåtöljen och ska snart gå och bortsta tänderna och sen dra mig till skolan. Bloggade inget igår för hade fullt upp hela dagen. I skolan hade vi hkprovet halva dagen, sen teknik andra halvan. VId halv 3 åkte jag med Ida till happis och sen mötte jag upp mamma där och kollade på lite affärer med henne. Sen körde jag hem därifrån och när jag kom hem stod det engelska plugg på schemat, så ja. Pluggadet, gick en promenad och tömde bilder från datan igår heeela kvällen. Fick inte lägga mig och sova förrän vid 11.. 

Nå, idag ska vi ju lämna in våra datorer :'( Men tror jag överlever sommaren iaf :) Idag blir det som sagt skolan, sen ikväll ska jag nog vara med Stina iaf, mer än så vet jag inte! :) 

 


4 dagar

 

5 dagar

Förlåt att jag inte bloggade igår men hade inte riktigt tid. Efter skolan for jag hem och lämnade väskan sen for jag till ötå, var med Mattila lite o sen gick jag till stallet och hade min sista ridlektion :) När jag kom hem käkade jag bara middag och gick sen och sov direkt typ :) Var så sjukt trött.. 
 
Efter skolan idag kanske jag lägger mig och solar lite, får se, det är ju så sjukt varmt så man kommer väl avlida. :) Måste iaf städa rummet och börja tvätta kläder idag till Turkiet :) Måste även plugga massa, vill börja få klart alla uppgifter så man får andas ut nångång :) Kanske bloggar mer sen :) 

7 dagar

Hejsan hoppsan! 
Ska försöka börja blogga lite smått nu igen! :) Som sagt, försöka.. Nå helgen har bestått av övningskörning, myst på hemma och varit i ötå umgåtts med fina vänner :) Sen tog jag även tummen ur röven idag och for till gymmet med jonne, de blev triceps och lite rygg för min del idag :) 
 
Annars då? Imorgon börjar sista veckan i 9an, känns både bra och dåligt. Ska bli grymt skönt när denna vecka är över och allt skolarbete är inlämnat för sen väntar en vecka i Turkiet med min fina klass! Så grymt taggad :D Denna vecka kommer iaf bestå av massor med plugg då alla uppgifter som är kvar ska in.. Känns riktigt tungt men de är ju en tröst att det bara är 5 vanliga skoldagar kvar i 9an! :) Vi hörs mer imorgon, puss på er fina!
 
 bjuder på lite bilder från senaste tiden

May. 26, 2013


I really, really miss you

Senaste:
1. Meningen du sa?: haha kommer faktiskt inte ihåg de..
2. Personen du pratade med?: Mamma :)
3. Du fick sms av?: ööh.. Mattila :)
4. Du kramade?: min ridelev kramade mig :p

Idag:
5. Kläder?: svarta jeans och en randig tröja :)
6. Bättre än igår?: lika dåliga!

Imorgon:
7. Är det: tisdag
8. Planer: skola, träna, vårkonserten

Favorit:
10. Nummer?: har inget.
11. Färg?: gillar dom flesta :p
12. Årstid?: Gillar både sommaren och vintern :)

Frågor och svar:
13. Saknar du någon?: Om jag gör, varje dag!
14. Humör för tillfället?: sådär..
15. Det första du gjorde i morse?: snozzade. 
16. Vad åt du sist?: Kyckling
17. Vad irriterar du dig på?: mycket, men inget speciellt som jag kommer på
19. Vem tänker du på just nu?: En person jag saknar
20. Tror du att personen tänker på dig med?: om de ändå hade varit så, men de tror jag dock inte..
21. Vart reste du sist: Mormor/lycksele
22. Vad gjorde du igår kväll?: krattade och kollade hockey vm!
23. Liknar du din mamma eller pappa?: haha liknar ingen i våran familj..
24. Ler du ofta?: alldeles för sällan
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet): kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: ibland. :)
27. I vems säng sov du i natt?: Min!
28. Vilken färg har din tröja?: vit och blå

Sorg:
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: yes
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: japp!
31. Gråter du när du skadar dig?: Haha nja, beror väl på hur allvarligt de är.

Lycka:
32. Är du en glad person?: försöker iaf!
33. Vad gör dig glad?: Just nu? mina vänner!
34. Önskar du att du var lyckligare? japp, varje dag!
36. Kan musik göra dig glad?: ibland, men de kan göra mig väldigt deppig också.

Kärlek:
37. Har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"?: jepp
38. Har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det?: säger aldrig de om jag inte menar de
39. Har du en flick/pojkvän?: nix
40. Är du nöjd med det?: nix

Hat:
41. Vem hatar du verkligen?: hata är ett starkt ord
42. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Haha nej
43. Är du en mobbare?: nejdå!
44. Har du varit så arg på någon/något så du börjat gråta?: jepp.
45. Har du blivit sviken någon gång?: yes..

Skolan:
46. Gillar du skolan?: Asså den är ju inte rolig och inte speciellt jobbig heller, men börjar bli lite less.
48. Värsta ämne?: BILD!
49. Har du spytt i skolan nån gång?: haha nej
50. Är skolmaten god?: Ibland :)

same bed, but it feels just a little bit bigger now

Som ni märkt har jag ingen lust till att blogga just nu, så bloggen får ta och vila i ett tag fram över. Vet inte hur länge men vi ser ju. Vill fokusera på de sista i skolan nu och på mina vänner. :) vi hörs nångång fram över!
 

Godnatt! :)


rubrik


onsdag

Kommer för ungefär 1,5 h sen från ötå, for dit eftersom skolan, satt på frippes ett tag innan jag, Älg och Mattila for till Mattila o drack kaffe o snacka :) For sen hem med Ulf och här hemma har jag bara ätit middag och druckit kaffe. Nu sitter jag och snackar på skype med Juuso o ja, sitter i sängen :) grymt skönt att inte behöva plugga något idag! 
 
Igår var jag i skolan, for sen till Ötå och till gymmet med Stina, vi körde ben och gissa om jag har träningsvärk idag? Smärtan är enorm, så vill inte ens tänka på hur de kommer vara imorgon.. På kvällen igår satt jag iaf och pluggade biologi, vet dock inte hur provet gick idag, känns som att de inte gick så bra, men vi får se :) 

Biologiplugg 👍


trött!

Det är verkligen en trött mira som just la sig i sängen så jag vet då en som kommer att sova gott inatt! Nå iaf, sov 3,5 timme inatt och steg upp kl 6, sådär lagomt stabilt.. Nå pallrade mig till Luleå iaf och har firat farbror hela dagen, väldigt rolig släkt man har alltså!! Har just käkat pizza och la mig just i sängen. Och ska fan inte stiga upp härifrån, kommer mig som ett levande lik, var till och med tvungen att sätta rouge på mig imorse för att jag såg så hemsk ut.. haha :) 
 
Imorgon väntar skolan, sen ett gympass med Stina om min hals vill ge med sig, läste även på hennes blogg att vi skulle köra ben imorgon, lät sådär lagomt äckligt jobbigt! Menmen, jonne blir sur om vi inte tränar ;) Nu ska jag iaf ligga och kolla oth hela kvällen, puss!!

a drop in the ocean

Kan börja med att berätta vad som hände igår. Var först i skolan, sen for jag hem och tog det lugnt ett tag innan jag får till Ötå och tränade med Jonne och Stina, vi körde rygg och nu har jag träningsvärk :)) Sen spenderades kvällen med Jonne och Mattila typ :) For hem och sen ringde Jonne och fråga om jag bjöd på kaffe och snäll som är så gjorde jag det! Så Jonne och Olle kom hit vid typ halv 12 och var här till typ 2 :) Trevligt! 
 
Idag har jag legat i sängen till typ halv 4 då jag började fixa mig och for till ötå vid halv 5. For till Jonne med Mattila och drack kaffe där innan vi for till frippes och satt där resten av kvällen :) Eller ja till typ 9 då jag for hem. :) Har just tvättat mina converse som blev väldigt smutsiga under valborg.... Men nu är dom vita och fina igen! :D 
 
Imorgon ska jag upp tidigt för att fara till Luleå på 50 års kalas, farbror fyller år :) Ska bli kul att träffa massa släktingar och kusinerna! :) Kan uppdatera mer imorgon, puss på alla fina!!

Drar till ötå :)

Uppdaterar mer ikväll! :)


I want to find myself again.


imorgon är det fredag

Skolan går så sjukt snabbt nu för tiden.. Men jag klagar då inte!! Efter skolan for jag till apoteket o köpte lite nödvändiga grejer, sen for jag till frippes och blev mobbad av Jonne.. Inte snällt! Väl hemma blev de grillat till middag, muuums! Nu väntar björn rosenström och biologiplugg :) Imorgon då? Enda planen jag har är att jag ska till skolan och sen träna på eftermiddag med Stina och Jonne :) 
sakna sommaren!

2 maj

Andra maj idag, och vet ni vad det betyder? Att om exakt 1 månad vid den här tiden sitter vi och väntar på flyget till turkiet!! :D Sitter iaf i skolan just nu och har just haft idrott. Efter skolan idag måste jag iaf till ötå o fara på apoteket o ja, kanske far på frippes en sväng också :) Kan blogga mer ikväll.


valborg

Så jäkla grym valborg igår, helt sjukt vilken rolig kväll de var!! Har inte haft sådär kul på riktigt länge :D Så tacktacktack alla inblandade som gjorde min kväll så jäkla grym! :) Ville bara säga de, har inte alls lust att blogga just nu så..

RSS 2.0