Är nu påväg till lycksele!

Hihi sötnosen har somnat <3


Skoola


Mobilblogg

Ligger i sängen och snackar med älsklingen på skype :) uppdaterar sjukt dåligt nu för tiden men har ju inget att skriva.. Är ju bara i skolan och sen har jag varit med hjärtat :) ska väl sova på ett tag. Imorgon efter skolan drar vi ju till lycksele, sjukt mys de ska bli! :) mörkt eller vad..


hjärta dig

 

nejdå, ser inte alls trött ut!

nya hårfärgen, är sjukt nöjd själv :)
 

dagens outfit

dock har jag inte tofflorna i skolan ;) och ja, jag vet att jag borde städa mitt rum..

rubrik saknas

Min älskling påminde mig just om att jag har en blogg så är väl lika att skriva lite här då :) Helgen har faktiskt varit grym :) Umgåtts massor med vänner och med min fina ♥ Helgen har varit heeeelt underbar. Fast har inte gjort så mycket? haha. Har glidit epa, färgat håret, kollar massa oth, myst, frippes, kollat film med ida och johan och ja :)
 
Nu ligger jag i sängen och taggar skola imorgon.. Nåja, hoppas veckan går fort, åker ju till lycksele på fredag och de ska bli sjukt kul! Så glad att acke också ska följa med! :) Nå, ska väl börja säga gonatt till min älskling och sen försöka sova :) Gonatt, ♥
 
bildlöööst, vet att det suuuger.

ppillder

 
 

tillbaka i skolan med min gris!


21 augusti

Oj, det var visst ett tag sen jag skrev här.. Men har inte haft tid, eller jo, men ids inte blogga när jag har annat för mig :) Har haft några mysiga dagar med min fina och i fredags hann jag vara med ida också lite :)
 
Idag har jag legat hemma och kollat film och städat. Imorgon är de dags att gå tillbaka till verkligheten och alla rutiner igen. Känns faktiskt ändå rätt skönt, blir så lätt uttråkad när jag inte har nåt att göra.. Ska iaf att bli kul att träffa alla igen, se schemat och dricka kaffe med ida och lärarna igen ;) haha. Alla prov kan vi ju skippa den här terminen tycker jag :))
Ska snart ut och springa och sen vänta tills mamma kommer hem så vi kan laga mat. :) Nä nu ska jag strax byta om och sen dra ut i regnet med ulrik i öronen och springa lite :) hörs.
 
 

i love you <3

 

erkänner, kan inte hålla mig borta..

Kan berätta lite om den senaste tiden. I fredags var jag till ötå och umgicks med vänner på byn. Och det var så mysigt att sitta och snacka med ida, vi hade såå mycke att berätta för varan! :) ♥ Sen följde acke med hit så han har varit här hela helgen och jag har jobbat. Bara 3 dagar kvar nu! Sen får även jag sova några dagar innan skolan börjar igen :) Ska bli kul att träffa alla igen!!
 
Idag har det varit sjukt varmt och fint väder och jag har jobbat, suger. Har plockat upp lite kläder i rummet och nu funderar jag på att baka lite eller nåt :) Får se hur det blir. Hörs när vi hörs!
 

bloggpaus

Har inte tid att blogga just nu för jobbar och så. Jobbar till fredag sen är jag ledig 4 dagar sen börjar skolan. Så kommer inte skriva förrän skolan börjat igen för ska njuta av sista tiden nu :) haare braa.

du är världens bästa

Ja som ni märkt så är det sjukt dålig uppdatering. Men har inget intressant att skriva just nu då jag i princip bara äter, sover och jobbar. I förrgår kom iaf mitt hjärta hit med epan sen har han varit här tills idag :) sjukt mysigt! Så han har varit här fast jag jobbat :) Igår kväll tog vi epan till ellen och jag fick upp honom på hästryggen, mihihi :D Sen myste vi massor hela kvällen :)
Nu har jag bara 8 dagar kvar på sommarjobbet och jag började ju nyss? Tiden går så himla fort! Skolan börjar snart igen också.. Får ångest men samtidigt känns de skönt att komma in i "rutinerna" igen :) Har ju bara 1 år kvar i grundskolan, känns sjukt! Har inga planer alls för gymnasium, eller jo, kanske, men velar fram och tillbaka heeela tiden. Intressant va? Jo men visst!

På tal om bananer så känns det sjukt konstigt att jag inte varit hos mormor i sommar! Jag har ju varit där varje sommar sedan jag föddes. Känns tråkigt :( Menmen, kommer väl fler lov! På tal om att åka bort så är det ju snart dags att åka till lycksele på dop, kul att träffa syrran o dom igen :D Och förhoppningsvis följer acke också med! ♥ Nu blev det är långt men bloggade iaf! Ska snart hoppa in i duschen för har varit och sprungit :)
har inga nya bilder så.. eller jo vänta!
 
 
 

i miss all that things with u


i will always love you

du har alltid varit och kommer alltid att vara speciell ♥

lulekalaset 2012

 

lulekalaset 2012


frågafrågafråga

http://www.blogresponse.com/petterssonmira

lulekalaset nästa!

jag är redo, allt är färdigpackat och jag är taggad till tusen!
 

rubrik saknas

Ligger i sängen och har just kollat paradise hotel, innan de har jag pratat i telefon med mitt hjärta i 1 timme :) Ska ta och sova när jag skrivit de här. Imorgon rullar vi mot luleå vid 12. Är så sjuuuukt taggad! Träffa massa fina människor, kolla på grymma artister, ska träffa min kusin/kusiner och sen ska vi träffa krille också, killen som bara försvann ;) haha. Nu sova och tagga till tuuuuuusen!! :D
 
jag är lyckligt lottad som har dig vid min sida. ♥

käka frukost och sen till jobbet!


RSS 2.0