2 år och 1 månad tillsammans ♥ ♥


moorning

Sitter i sängen, är redan klar så :) Ska snart börja åka, eller mamma ska köra mig för ska förbi björkebygården innan skolan och lämna lite grejer :) Efter skolan blir de kanske o fara till gäg o kolla, har inte riktigt bestämt mig ännu :) Sen blir de nog att sova hos acke ikväll :) Kan blogga mer sen, puss! ♥

Dagens fail:


Gonatt!

Somnar med ett leende på läpparna ikväll :)) <3


seg dag

De har varit en sjuukt seg dag och jag har bara varit allmönt borta. På tavlan i stallet skrev jag att "Lektion Måndag" också äre tisdag.. och när jag kom hem så hade jag onsdag.. Aja, är iaf tisdag!
 
Har varit i skolan till 3, for sen till Acke och sen till stallet och hade lektion, dom börjar bli så duktiga våra små elever! :) Sen har jag just kommit hem, käkat fruktsallad och ska nu ta och kolla portkod 1321, dubbla avsnitt idag! :D puss ♥

i miss all that things with u


ingen kan få mig att le på samma sätt som du kan ♥

♥ ♥ ♥ ♥
 

dagens sysselsättning:

före:
 
efter:

Konsumparkeringen

Idag har de inte hänt speciellt mycke, filmmys på morgonen men min fina :) Sen till stallet och red med elin för matilda och det gick faktiskt bra, och hon blev sjukt svettigt :D mockade och fixade i stallet tills de var dags och natta hästarna. For sen tillbaka till acke, duschade och sen for vi ut hit till byn :) Är typ sjukt dött på frippes och nu sitter vi på konsumparkeringen och snackar med mattila :) vet inte vad som händer imorgon så vi får se :)
Igår var jag bara i skolan, stallet och sen med acke hela kvällen. Kollade film med ida och johan och sen körde vi sebbe och oski till grilli och så :) ska vara lite social nu, puss :)


alburn road

Igår for jag till acke efter skolan, vid 6 for vi till gotterian och sen for vi på bio med ida och johan! :) vi kollade breaking down part 2 och den var gryym :D Sen for jag till ida och sov där och vi gick typ och la oss direkt nästan :)
 
Idag har jag varit i skolan, dagen har gått rätt fort men den har varit otroligt seg ändå.. När jag kom hem lagade jag middag, käkade, kollat oth och nu plugga lite :) Och är redan sjuukt trött så ska tillbringa kvällen i sängen framför oth och kanske lite grey's :) Vi hörs sen, puss ♥ (kan ladda upp nån bild från mobilen sen)

luckiest girl on the planet

Hejhej,
 
Har just duschat efter en hel eftermiddag i stallet. :) Lektionen gick jättebra idag och dom är så sjukt duktiga! Det är så kul att se hur mycke dom utvecklas för varje lektion som går :) Skolan idag gick sjukt segt, eller iaf innan lunch, efter lunch gick de lite snabbare. Iaf, satt just och tittade över min lista över alla inlämningsuppgifter som ska vara inne till senaste fredag och det känns så sjukt skönt att jag fick stryka några punkter! Nu är det mest so:n och engelskan som är oklar :) Och det är ju bara tisdag som de lär jag ju hinna! Nu ska jag se om jag orkar plugga nå so annars ska jag snart ta och prata med min andra hälft och sen sova :)
gonatt folket ♥
 
 

skaffa hängpattar så blir ditt liv genast mycket roligare!

hahaha rubriken ska vi inte prata om...
 
Har varit en rätt chill dag i skolan idag, fått rätt mycket gjort faktiskt! :) Efter skolan for jag direkt till stallet, red och sen mockade. Sen hem med bussen och har just lagat mat och ätit det :) Nu ska jag antingen städa rummet eller plugga, måste göra båda lika mycke och båda är lika jobbiga, så måste fundera ut vad som är typ, minst jobbigt?... Med tanke på att mitt rum ser förjävligt ut, fråga fast acke.. hihi :) Men man har lixom ingen bra ordning om man inte ha stökigt, jag hittar iaf ingenting om jag har ostökigt :D och sen på tal om bananer så kan ni få en bild jag hittade i min photo booth när jag öppnade den, acke har haft tråkigt när jag försökt sova ser det ut som :) sötnos ♥
 
 
 
 

what doesn't kill you make you stronger

Hejsan,
var ett tag sen jag skrev ett inlägg med text, haha blivit mycke bilder på sista tiden :) Har nämligen inte så mycke att skriva ut, mina dagar ser likadana ut i princip hela tiden, är i skolan på dagarna sen far jag antingen till stallet eller hem och pluggar, så ja, finns inte mycke att berätta :) Nu ska jag ta och krypa under täcket, ringa älsklingen och sen sova :) gonatt folket ♥

5 månader med universiums underbaraste person <3

Jag älskar dig så otroligt mycke! <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3156758/images/2012/pic_509be6b1ddf2b3768e0005b0.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3156758/images/2012/pic_509be6b89606ee783469d5c0.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3156758/images/2012/pic_509be6c0ddf2b3765900055f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3156758/images/2012/pic_509be6c39606ee785cb6ace1.jpg" class="image">


frååga på! :)

http://ask.fm/mirapettersson
 

frååga på! :)

http://ask.fm/mirapettersson

skolan --->

 

Vill se leende bara du har


Ligger och slöar i sängen tills jag måste bege mig ut till bussen


Gjort om bloggen, uppdatera om ni inte ser! :)


Skolan --->


You are the person who is perfect for me


my heart beats for you

I still hear your voice, when you sleep next to me.
I still feel your touch in my dreams.
Forgive me my weakness, but I don't know why
Without you it's hard to survive.

'Cause everytime we touch, I get this feeling.
And everytime we kiss I swear I could fly.
Can't you feel my heart beat fast, I want this to last.
Need you by my side.
'Cause everytime we touch, I feel the static.
And everytime we kiss, I reach for the sky.
Can't you hear my heart beat so...
I can't let you go.
Want you in my life.

Your arms are my castle, your heart is my sky.
They wipe away tears that I cry.
The good and the bad times, we've been through them all.
You make me rise when I fall.
♥ ♥ ♥ ♥

@ötå


rubrik saknas

Har inget bättre för mig så tänkte ta och blogga lite. Igår var det bara en mysig kväll med min fina på byn, gled epa och stod väl mest och pratade me mattila hela kvällen :) Var iaf en bra kväll som avslutades ännu bättre bredvid min andra hälften ♥ Idag har jag bara tagit det lugnt hemma, kollat grey's anatomy, helt förälskad i serien! Varit med mamma till ötå och handlat också. Nu ligger jag och skypar med acke :) 
 
Imorgon ska jag baka och sånt sen till ötå och vara med acke och vi får väl se hur de blir imorgon :) Nu ska jag iaf vara social och sen sova, sjukt trött, som vanligt.. hejdå :)

RSS 2.0