Wat gästbloggar :)

Jö jag wat är i bäckesta med mira och hugo dom andra har åkt hem så nu sitter vi här på soffan och kollar på simpson :P idag när jag vaknade tänkte jag väcka mira för att jag ville rita på dom andra som sover men sen när jag tänker efter så orkade jag inte så hon fick sova :) mira åkte till stallet vid 1 så vi pojkarna fo ut på sjön med skotern och gjorde massa bus här kommer bilder :)

Det hade varit mycket bättre uppdatering av mig om jag skulle ha mina filmklipp på youtube så jag kunde lägga ut dom här men nu får det duga :)

vill du bli min fru, ska jag TA DIG här och nu.. och du inte vill får ja ta en annan man :((

hejhej, sitter här med mira pimpad fruktsallad. vi har svenska åsådär. och mira sitter och runkar SNOPP....... som vanligt :p
mira är en så sjukt bra vän hon finns alltid där, och vi har gjort så sjuuuuukt mycket roliga och störda saker tillsammans dom är oslagbara! :D och fler ska de bli.. Hon är min bästavän och kommer alltid vara det vad som än händer! <3 de är alltid lika kul att se dig då man alltid får värsta skrattattacken, hihihi. man kan aldrig vara sur med dig för de går ju bara inte.. du är en jag verkligen INTE klarar mig utan babe! :* här kommer några fina biiiilder:



pusspyusssss

RSS 2.0