rubrik

Hejhej,
Har inte bloggat på typ 30 år men aa. Har inte hänt så mycke så :) I torsdags kom syrran och Aston hit ju. I lördags var jag, syrran och Aston och bada i Tornio, satt mest i bubbelpoolen men de var så skönt :) Söndag hände det inge speciellt.. Måndag och idag har jag varit i skolan. Fast igår på kvällen var de family and friends kväll på Ikea, så man fick vara där i shoppa efter stängning o så. Kom hem först halv 11 igår så har varit rätt trött idag. 
 
Skolan idag var rätt seg men gick ändå snabbt på nåt sätt. Har varit lite små deppig hela dagen till efter skolan och jag fick umgås med Acke lite så blev min dag just mycket mycket bättre :) ♥ 

Onsdag

Sitter i skolan och tar det lugnt. Vi har e-val idag så har haft idrott hela förmiddan och sen ska jag ha må bra kl 12 :) är värsta glad för imorgon kommer syrran o aston hit!! :) hörs sen, puss.


Today

Började den här dagen med nationella i fysik hela förmiddagen. Första delen var riktigt svår och känner på mig att de kommer gå åt helvete.. Men dom andra två delarna gick nog helt ok! :) Så bara den där labben kvar. Resten av skoldagen rullade på som vanligt. Direkt när jag kom hem efter skolan så gav jag hunden mat. Sen tog jag och bakade moccarutor och väntade på att mamma skulle komma hem å då åt jag middag :) Nu ligger jag bara i sängen efter att ha räknat lite matte, ska ligga här o slöa tills de är dags att sova. :) Som tur är har vi en lugn dag imorgon. Puss ❤


Yesterday

Igår var det en sjukt lång dag. Drog mig upp ur sängen och som tur var så gick skoldagen väldigt snabbt igår. :) Efter skolan for jag på apoteket o köpt sminkborttagning och efter det for jag till Acke. :) Myste med honom innan jag for till stallet för att ha lektion till eleverna, och dom var duktiga igår! :) Vi nattade sedan hästarna och när jag kom hem tog jag de lugnt, skypade med Acke och sedan däckade jag vid 22. Sjukt tungt på måndagar när man far hemifrån halv 8 och kommer inte hem förrän kring 20.. Men överlever. :)


Fredag

Sitter bara i skolan och har svenska. Idag händer nog inte så mycke, ska iaf umgås med acke och vad vi ska göra vet jag inte :)


Släpar mig till skolan


only you can make me smile when i'm sad

 Hejsan allihopa,
Ligger i sängen och ska strax ta och sova :) Vaknade med den värsta huvudvärken jag nånsin haft imorse så jag stannade hemma från skolan och har legat och sovit idag ist :) Nu efter lovet har vi fått tillbaka en del prov och sådär, och är sjukt nöjd med nationella men äckligt missnöjd med matteprovet.. :( Menmen, sjukt glad att jag klarade spanskaprovet just och just iaf! :) 
 
Som ni kanske märker så har jag inte speciellt stor blogglust, har ingen fantasi just nu och har ingen aning om vad jag ska skriva om. Gör som inget märkvärdigt om dagarna och alla mina dagar ser ungefär likadana ut. Är i skolan och sedan är jag oftast hemma och gör inget speciellt, och på helgerna umgås jag med Acke :) Vi hörs, puss!

Dagens!

Drar snart till skolan och plågar mig genom dagen, sjukt äckligt trött.. :( Efter skolan ska jag hem och mata hunden sen fara till stallet för att ha lektion där :) Så ser min dag ut och känner redan bu hur sjukt trött jag kommer att vara ikväll, puuh. Hörs :)


Lovet


rubrik saknas

Det här lovet har varit det bästa på väldigt länge, har inte gjort speciellt mycke men jag har haft sjuukt kul! Har varit typ varje dag med Acke, kört massa skoter, och bara myst ♥ Ligger bara hemma i sängen nu och koller 90210, sjukt bra serie! :) Ska ligga och kolla de ett tag till medans jag väntar på att Acke ska komma hit :) Blir nog bara mys framför någon film eller nåt ikväll :) Hörs när vi hörs.

you make me smile

Har inte bloggat på 30 år så tänkte att de var dags nu.. Ids lixom inte blogga varje dag för att jag ska uppdatera, har ändå inget speciellt att skriva om sådär därför bloggar jag bara då och då när jag har nåt att skriva om. :) 
 
Har haft en grym start på lovet iaf! Hela helgen har varit helt underbar, umgåtts massor med min andra hälft och vi har bara varit med varandra ♥ Vi har för det mesta bara varit och kört skoter och kollat filmer, men de är då inte helt fel de inte :D 
 
Idag har vi varit i luleå också, slösat pengar men känns ändå som att de är på vettiga saker så :) Nu ligger jag i sängen hos Acke, ska kolla lite 90210 medan han sitter och spelar lite, sen blir det nog att krypa under täcket för att sova :) Har som vanligt inga bilder :( Men kan fixa på de jag köpt idag om de är någon som är intresserad av de? puss :)

RSS 2.0