iphone

ääätnligen har min älskling kommit tillbaka!! :) Så nu når ni mig på 072-5602418 igen :)
 
 

rubrik saknas

Skolan idag var faktiskt riktigt lugn, inga direkt jobbiga lektioner så :) Tänkte fara nu ikväll och gymma med Ellen men de är ju så sjukt dåligt väder så mamma orkade inte föra mig :( menmen, tar de någon annan dag då :) Har iaf fyllt i gymnasiepapperna ikväll, har lite smått ångest, varför vet jag inte riktigt men vi får se hur det blir :) Ska väl vänta tills Acke ringer på skype och så, puss ♥

piggsvin

Tjena mittbena, ligger i sängen och skriver med mitt hjärta :) Idag har jag då inte gjort mycke direkt, legat i sängen och passat valpen. Men imorgon ska jag då fan äntligen till skolan! haha låter kanske helt otroligt att jag säger äntligen men har man haft feber i nästan 1 vecka så låter det till och med kul att fara till skolan! :) är jag helt bra imorgon kanske jag till och med kan träna på onsdag!? låter helt underbart :D
 
Imorgon ska vi väl med skolan till gäg på morgonen, sen är de väl några lektioner och sen ska jag till vårdcentralen :) Sen vet jag faktiskt inte vad mer jag ska göra, får se imorgon :) puss 
söt

abstinens

Insåg just att jag inte har tränat på 1 vecka!? Känns verkligen inte bra :( Längtar helt sjukt mycket till att fara till gymmet, men vad gör man när man är sjuk? Vill bara bli frisk nu.. Har fan ännu feber.. :(  Nå i fredags var jag i skolan och sen på kvällen var jag med Acke och sov där :) asmys♥ Sen igår och idag har jag bara varit hemma, passar valpen och försöker att bli frisk.. :) Har fortfarande inga bilder eftersom min iphone ännu är på lagning och så.. :)

nya tillskottet i familjen :)


only know you had been high when you feeling low

Har ju inte bloggat ordentligt på några dagar men har haft bokstavligt talat fullt upp. I måndags var det skolan sen stallet från halv 3 till 10. Hade lektioner sedan blev Nutella sjuk osv så var där till kl 22. I tisdags var de skola sen till Aila efter skolan sen hem, käka och sedan till backen med Elin. Backen sög verkligen hårt. Stor besvikelse.. 
 
Igår var jag i skolan till lunch ungefär, åkte sen hem för blev sjuk och är de ännu.. Sedan fick jag även veta att farmor somnade in igår ♥ Så har varit lite mycke den senaste tiden, men så är väl livet. Ligger för övrigt bara i sängen idag, kollat oth sen jag vaknat. Funderar på att äta glass, typ det enda som min hals älskar just nu.. Känns som den håller på att sprängas.. :( Nå ska kanske ta och hämta glass och sedan kolla en film eller nåt liknande :) Förresten, har även skickat in min iphone på lagning så är nog rätt svårt att nå mig på den så om nån vill mig nåt så är det 073-0428621 som gäller! :)
 
 
 

vila i frid farmor ♥


Backen :D --->


hypnotisören

hejhej,
Igår hände de faktiskt inte mycke, var ute och promenerade med mamma på dagen. Sen vid halv 5 for jag till Acke och spenderade kvällen och natten med honom :) Vi gjorde inte mycke annat än kollade film och käkade glass med maränger och chokladsås :D 
 
Idag kom jag hem vid 1, har bara kollat grey's, tränat och bakat cupcakes och nu sitter jag och pratar med Acke på skype :) Har inte mycke mer att säga så vi hörs. 

krönika

Igår var de ju Ackes födelsedag så for dit efter skolan igår och sov där till idag! :) Mysigt vare då. ♥ 
 
Just nu sitter jag och skriver lite på min krönika som vi håller på skriva i svenskan. Är nästan helt klar så känns grymt skönt. Snart äre lunch, kyckling :D Sen bara en lektion kvar och sen heelg! :) Vad som händer i helgen har jag ingen aning om, hoppas på att få vara med mitt hjärta lite iaf :) Ska försöka träna också, har varit slö den här veckan vilket inte känns bra!! Nu jobba sen äta!
 

:D

Färgen är inte riktigt rättvis på bilden, de är mycke grönare i verkligheten än vad de ser ut att vara på bilden! :) tycker dom blev sjukt snygga iaf!


tänka sig

Satt just och tänkte att det är ju inte alls längesen jag fick veta att jag skulle bli moster, förra julen fick jag ju veta det och nu den här julen som varit satt han i min famn, ganska obeskrivligt :) 
 
 
haha shit vad liten han var här, bara 1 vecka gammal, och nu redan över 7 månader gammal! :)
 
och charmigare och gladare kille får man leta efter! ärligt talat har man lixom inte fattat det ännu, men det kommer väl med tiden :)

etik & moral - suger

Sitter i sängen och pluggar etik & moral. Frågorna var inte de lättaste så försöker mig på att förstå nåt av de :) Snackar även med acke på skype, men han är i duschen så tänkte att jag passar på och bloggar medans. :) Har typ varit på halv dåligt humör i skolan idag tills jag kom till Acke och då var jag helt hyper, helt galet hur en människa kan göra en så glad! ♥ Nå iaf. Mucktröjorna + byxorna har också kommit men dom ligger ännu på ica eftersom jag inte kunnat hämta ut, förhoppningsvis kan jag hämta dom imorgon! Längtar efter att se hur dom blev :) Ska fortsätta med etiken nu och sen skriva lite engelska, sedan avslutar jag kvällen med en dusch och snack med hjärtat :) ♥
 
har seriöst inga bilder på datan, har mer på mobilen och ska ju snart tömma den då jag ska få en ny så då kommer nog mer och nyare bilder :)

skolan

Sitter i skolan, slutade just svenskan och nu sitter jag bara och väntar på att spanskan ska börja, bara en lektion kvar och sen slut! :) Far till Acke efter skolan och är med honom ett tag ♥ Kan blogga mer ikväll, tänkte bara meddela att jag lever =)

Todayy

Trött och sliten är jag iaf idag!


halebop support

Har ju inte bloggat något under helgen men har inte gjort speciellt mycket. Fredag så var jag med Acke och gled epa typ hela kvällen. :) Sen i lördags har jag bara varit hemma, var ute på 1 timmes promenad och på kvällen spelade jag sällskapsspel med familjen :) I söndags var jag bara hemma till typ halv 5 då for jag på möte i stallet om lektionerna. :) 
 
Nu sitter jag bara på svenska och funderar vad jag ska skriva om. + så skriver jag med halebops support för min låsknapp har lagt av helt och hållet på telefonen -.- Sjukt irriterande, speciellt om den skulle stängas av så går den ju inte att starta igen!? :( Aja, nu jobba! :)

140 dagar!


Today


:D


Igår var de 7 månader med min andra hälft ❤


Skolan


vt - 2013

Känns skumt att skriva 2013, aja.. Ligger i sängen och tänker för mig själv. Imorgon börjar skolan igen och det är sista terminen på hf, kommer nog sakna det lite smått när man slutar.. Det värsta med att gå i 9:an är att alla roliga saker vi göra i skolan som resor, julfester osv, det blir "sista" gång man gör allt, känns lite hemskt faktiskt, but that's life :)
 
Idag vaknade jag upp bredvid min fina, kollade lite hawaii 5-o och sen for jag hem med 2 bussen, bytte snabbt kläder sen med bussen till gymmet, tränade med Ellen och sen har jag bara varit hemma och tagit de lugnt, kollat oth och så :) Ska snart gå och duscha, kolla vad jag ska ha på mig imorgon, ta de lite lugnt och sen ringa Acke och försöka sova :) hörs!
 

Mys hos mitt hjärta

Har inte bloggat på typ väldigt länge men det har varit så mycket annat så har inte haft varken tid eller lust att lägga ner energi på bloggen. :) Igår var jag med familjen och shoppade i Luleå heeeela dagen, var något slut efter den dagen.. Idag har jag varit till stallet och hade ridavslutning med våra elever, dom spöade bokstavligt talat skiten ur mig, elin och ellen i gymkhana utan hästar, var riktigt skoj! Sen for jag hit till Acke, ska sova här och ikväll ska vi kolla film och vara med Ida och Johan såhär nästsista kvällen av lovet.. :( sorgligt men sant. Orkar inte skriva mer just nu för de är sjukt jobbigt att skriva från mobilen så.. Kan blogga imorgon, puss! :)


2012/2013

På nästan varje blogg man går in på nu så har alla nästan en sammanfattning av 2012. När jag själv tänker efter hur mitt år har varit så är det bara förvirrande. Jag är en helt annan person idag än vad jag var i början av 2012. Början av året var det väldigt förvirrande och jag visste helt ärligt inte vem jag själv var, jag var så vilsen i mig själv och fattade så konstiga beslut som jag nu ångrar. Vissa av dom iaf. Sista halvåret har varit bättre, mycket bättre. Men de har också varit mycke upp och nergångar. Början av hösten var rätt tung måste jag erkänna, ville inte erkänna de då men när jag tänker tillbaka på det nu så måste jag erkänna det. Det var väldigt mycket med stallet och sådant vilket gjorde att jag inte hade nån energi till skolan, och det har ju visats av denna terminens betyg också.. Men fattade beslutet att sluta med ridningen och det har gjort stor skillnad på mig. Har kännt mig mycket mer lättnad och har mer ork. Trodde även att jag skulle sakna det väldigt mycket men om jag ska vara helt ärlig har jag inte saknat det en enda gång sen jag slutade, var nog så sjukt less när jag slutade och hade tappat intresset väldigt mycket.. Får ju inte heller glömma att jag blivit moster i år, ärligt talat har man ännu inte riktigt fattat det men, den 7 juni 2012 föddes Aston och jag blev moster! :) Ett annat datum jag heller aldrig kommer att glömma från 2012 är den 8 juni 2012 då jag blev tillsammans med jordens finaste kille ♥ Sedan kommer jag heller aldrig glömma lulekalaset det var gryyymt!!
 
2013 känner jag på mig att de kommer bli ett bra år med sjukt mycket förändringar. Ibland känns det som att tiden går alldeles för snabbt och men tänker inte på att gymnasiet och allt närmar sig med stormsteg. Sista terminen nu i 9:an kommer nog gå sjukt snabbt + att det nog kommer vara sjukt mycket i skolan när det är nationella proven och allt sånt också. 1 februari ska även gymnasievalet vara inne. För min del betyder det nog även att jag kommer flytta hemifrån i år också,  och bara det är ju en väldigt stor förändring, flytta till en ny stad, träffa nya människor och även lära sig att ta ansvar och stå på egna ben. Mamma kommer ju inte längre finnas en trappa ner. 
Jag har sjukt mycket att se fram emot detta år, och är sjukt taggad av det! Sista terminen i grundskolan, turkiet, mucken, gymnasiet osv, ska bli så sjukt spännande att se i slutet av 2013 hur mitt år blev till slut med tanke på alla förhoppningar jag har av detta år. Sen fyller jag ju 16 i år, kan inte fatta själv att det bara är 2 år tills jag är 18 osv, tiden går så fort.. Nu kan vi bara vänta och se vad året har att erbjuda =)
 
Grattis till den som orkade läsa igenom allt!
 

RSS 2.0