bra måndag!

Började dagen med att försova mig så fick springa till bussen, nå vaknade iaf till utav de! :) Skolan gick typ sjukt snabbt och var inte ens jobbig idag :) Efter skolan for jag bara hem och bytte om, sen for jag med bussen till ötå och for till gymmet med Jonne och Stina, och dom plågade mig riktigt rejält.. Har aldrig varit såhär jobbigt att duscha tidigare iaf! Nå vi körde bröst o biceps, och ja, de var riktigt tungt! Haha klen som man är :)) Nå nu är jag iaf sjukt taggad att börja träna igen :D Nu ska jag fixa so-redovisningen till imorgon och sen kolla nåt avsnitt oth eller liknande :) 

35 dagar

Dagen har spenderats i sängen med massa oth tittande, underbart!! Tredje gången jag kollar nu, men fortfarande lika spännande! :) Till middag premiär grillade vi och det var så sjukt gott! Sen avslutade jag kvällen med en kvällspromenad på 1 timmes med Cindy :) Helt okej dag faktiskt. Och sist min inte minst, så har jag just lagt mig nyduschad i min renbäddade säng, hur underbart är inte det!? :) 
 
 
 
 
 

söndag

Kvällen igår började hos Stina med lite supernatural tittande men henne och Olle. Sen efter ett tag kom även Mattila dit och då kollade vi film, the house of wax, var väl inte sådär jättrebra.. Men iaf, sen spenderades resten av kvällen i Olles epa. Jag fick även testa köra rover och körde i lite mer än 1 timme, fett kul :D Kvällen avslutades iaf hos Stina och där sov jag :) Vad som händer idag har jag ingen aning om, får väl se :) 

hatar rubriker..

Efter att jag hade kollat synen igår så for jag, mamma och ulf och käkade i yt. Sen for jag till Stina och vi fixade oss och for sedan till bibbland eftersom frippes var där, vi var där ett tag o satt och spela kort sen for vi till Jonne med han och Mattila :) Satt där till typ efter 12 nångång, sen for vi ut på byn, jag och Stina gled lite med Tova och Lisa och sen åkte vi lite bil och satt inne på busstationen tills mamma var klar i garderoben på zip så åkte jag hem sen :) Landade i sängen först vid halv 3 - 3. 
 
Idag vakna jag vid halv 12, och har bara hunnit städa rummet, och kollat lite oth + världscupen i dressyr :) Nu ska jag bara skriva klart de här sen åka till Ötå och vara med Stina och Olle :) 

fredag i mitt <3

Nog för att veckan varit rätt lugn så känns de ändå gudomligt att det är fredag! Har gjort både muntliga i engelska och i matte idag och det gick väl helt ok :) Ska på nån timme fara och kolla synen sen till Stina så ska vi fixa oss tillsammans :) Sen är väl planen att vi ska fara på bibblan ikväll för frippes ska va där, och är det tråkigt där så far vi och typ våldgästar Jonne eller nåt! :) Nu ska jag ta och samla ihop mina grejer och bestämma vad jag ska ha på mig ikväll :) 
 

miss u

Var och hämtade ut paketet tidigare idag, skorna passade och dom var huuur snygga som helst! Klänningen dock var sjukt liten, så ska skicka tillbaka o ta en större storlek men den va också jättefin! :) Nu gäller det bara att börja öva på att gå i skorna. Men mamma sa att de inte såg såå illa ut när jag gick i dom så det ordnar sig nog! Imorgon blir det nog iaf skolan, som det ser ut nu iaf :) Har dock två nationella imorgon :( inte alls taggad! Men dom måste ju göras :) 
 
Imorgon blir det som sagt skolan och sen på kvällen blir det att va med Stina tror jag? :) Vad vi hittar på vet jag inte, men säkert att fara på frippes eller nåt sånt :) Vad som annars händer i helgen vet jag inte, måste typ till happis o ta ut örhänget, illa när man inte ens kan få av de med en avbitartång.. Haha hårt som berg! :) Nå nu ska jag nog börja sova tror jag :) heippa!
 
gammal bild, men de får duga nu!

nelly.com

Stannade hemma från skolan idag då jag inte ännu känner mig helt 100, vill som sagt inte riskera o blir änny sjukare :) Vill va frisk i helg så man kan va med vänner! :) Iaf, ska vänta på att mamma kommer hem så ska jag kanske följa med till Ötå och hämta ut mitt paket från nelly, annars får hon göra det åt mig :) Annars händer det nog inte så mycke mer ikväll, får se. Kanske slänger in ett inlägg till ikväll :) 
 
bilderna från förrförra helgen :)
 

Kul att se att statistiken stiger!

Kvällen har bestått av plugg, plugg och lite mer plugg. Har suttit och skrivit på religions rapporten vilket tar typ 30 år. Men tror iallafall att jag är klar med den nu, skönt! :) Har även suttit och pratat lite med syrran och dom på skype ett tag också, trevligt :) Nu sitter jag med en ansiktsmask i ansiktet och håller även på fixa naglarna lite. Har ännu lite feber så får se om jag far till skolan imorgon.. Vill inte riskera o bli ännu mer sjuk utan vill bli frisk till helgen iaf!! Nu fixa klart naglarna och sen kollat nåt avsnitt av nån serie eller nå liknande och sen sova. :) Bilder jag lovat länge nu kan jag lägga upp imorgon. Hejs svejs i lingonskogen!
 
man kan inte annat än sakna sommaren nu! :(

Jag är såå glad att jag haft dig den senaste tiden!

Trodde aldrig man kunde komma någon så nära på så kort tid. Tack för att du funnits där för mig när jag behövt dig! <3


Skolan

Trotsare febern o drar till skolan nu, men ska bara skriva provet som tar hela förmiddan o sen drar jag hem o sover! :)


only know you've been high when you feeling low

Skolan idag har varit ritkigt chill. Vi hade fotoworkshop hela dagen så de enda vi gjort är, tittat på bilder, fotat o redigerat :) De var faktiskt rätt kul. Efter skolan åkte jag till ötå för var tvungen att köpa nytt puder då mitt tog slut i morse.. Sen satt jag på frippes tills bussen gick hem. Här hemma har jag bara legat i sängen o chillat. Borde ta städa och borde ha pluggat, men har inte orkar nåt av de för har åkt på förkylning o feber, igen. Har seriöst vart sjuk hela våren.. Har haft feber minst 5-6 ggr sen jul o de är ju bara på 4 månader.. Inte kul :( Nog om det så började jag även morgonen med att försova mig, tur att jag har så snäll busschaufför så han väntade på mig! :) Nu har jag slängt i mig några panodil och lite nässpray också ska jag hoppa under täcket o försöka sova redan nu. Måste vare sig jag vill eller inte upp o skriva nationellaprov imorgon, taggad? inte för 5 öre.. 
 

I wish someone could understand me


I can't stop thinking about you

Två inlägg på en dag, rekord! For till ötå vid 2-3, for till Stina och sen for vi till Jonne o drack kaffe o segade till Olle kom och körde oss till stallet :) Fotade Ellen och Ida när dom hoppade och sen for jag med bussen hem. Här hemma har jag bara legat o segat men ska ta tag i livet och städa upp lite på rummet o typ byta lakan, sen blir det att duscha o sen somna till nån serie, låter bra tycker jag! :) Vad som låter ännu bättre är att vi inte har vanlig skolan imorgon vilket låter extremt gudomligt!! Nå ni ska jag ta o städa, hörs :)
 

I love to talk with you

Känner mig väldigt duktig på det här med att blogga.. hehe :) Nå iaf, torsdag var jag på frippes efter skolan sen på kvällen fick jag åka land rover hem. :) I fredags gick skolan typ sjukt snabbt och jobbade på varje lektion så kände mig riktigt duktig! Efter skolan åkte jag och mamma till ötå och tog twinrix spruta sen hem, skynda sig o packa o ötå sen till Stina där vi fixade oss tillsammans :) Sen under kvällen så var vi hos ricko, hos mattila o ute på byn :) Rolig kväll faktiskt! Igår, ja då låg jag hemma i min säng hela dagen.. Idag ska jag på typ 1 timme med bussen till ötå o fara till stallet o hjälpa Ida och Ellen när dom ska hoppa! Och ska väl fota dom lite :) Det blir nog kul! Får se vad klockan blir innan jag kommer hem, blir det inte allt för sent så ska jag nog ta och plocka upp lite kläder på rummet och så :) Men vi hörs, förresten, bilderna jag lovat kommer upp nångång :) 

I need you be my side

 Det händer inte så jävla mycke i mitt liv så har inte alltid så mycke att skriva om här.. Livet är ganska enformigt, speciellt på vardagarna. :) Men iaf, skola idag som vanligt. Dock gick de äckligt jävla segt eftersom att jag har varit sjuukt trött idag. Första 2 timmarna imorse spenderades med att skriva nationella i geografi, sjukt mycke att skriva så de var fett drygt. Rätt svårt också! Nå känns skönt att de inte kan påverka betyget iaf! :) Annars då? Kvällen har spenderats på frippes med Ellen o nå andra människor, kollat hockey och såklart vann saik, säger bara: västerbotten är ju bara bäst! :) Har just kommit ut ur duschen så ska ta och studera lite kartor nu och sen kolla ett avsnitt 90210 innan jag lägger huvudet på kudden :)
 
Har lite bilder från helgen men kan ladda upp dom typ imorgon eller nåt! :) night. 

It's hard to survive without you

Helgen har varit rätt blandad faktiskt. Fredag var världens jobbigaste dag, medan lördag var en av de bästa på länge. Hade riktigt kul i lördags så tack alla inblandade! Det var precis vad jag behövde! Lördagen bestod av allt från cirkus på frippes till allsång i epan och även lite epa puttning! haha, minst sak händelserik kväll som avslutades först kl 4 :) 
 
Måndag idag vilket betyder skola och sedan ridlektion på kvällen. Satt faktiskt upp på Nutella idag för första gången sen jag slutade.. vilken känsla ♥ orkar inte skriva mer, ska snapchatta tills jag somnar!

rubrik

Hejhej,
Kan börja med att säga att de är lite smått komiskt att se att min statistik på bloggen stigit mycke sen igår och efter de som hänt. Tror ni verkligen jag skulle sätta mig att skriva ut en massa om de som hände mellan mig och Acke eller nåt här där alla kan läsa? Nä inte direkt, inlägget ni väntar på kommer inte att komma. :) Men kan säga att jag och Acke är inte ovänner eller så utan vi vänner :) Mer än så behöver ingen veta. Det är trots allt mellan honom och mig och ingen annan har med det att göra. :)
 
iaf, hände inte mycket igår var en jobbig dagen men finns inget att göra åt saken. Idag då? Har de inte hänt mycke, legat och kollar prison break och fixat lite i mitt rum :) Ska snart hoppa in i duschen och så, ska till Ötå ikväll och vara med Stina vi far nog bara till frippes och så, vill ha nåt att göra och nåt annat att tänka på :) Och som ni ser slängde jag bara ihop nåt annat till en tillfällig header. Hörs.

I don't want to do things when I can't share them with you


Dagens :)


måndag 8 april

Hejhej,
Har som ni ser inte bloggat på hela lovet, har inte ens loggat in på bloggen, skönt! Har inte direkt någon inspiration eller men ska väl försöka börja uppdatera lite. :) Vad har jag gjort på lovet då? Jo, har varit borta i typ 1,5 vecka men de har varit rätt tungt i slutet då man börjar sakna alla :( Lovet har iaf kort sagt bestått av skoter och grillning. :) 
 
Idag är det skolan som gäller och när jag slutat kanske jag ska till Acke. Har ridlektion och nattning på kvällen också :) 

RSS 2.0