Bajs

Jag har som lite o göra..


lite bilder från kameran :)

sorry men har inte orkat redigera dom :)
 

Fysik

Sitter i skolan och har fysik, och de suger håårt.. Speciellt när ida inte är i skolan :( hinner inte fara till stallet idag eftersom vi ska åka.. Så när jag kommer hem måste jag städa, packa också tänktr jag plugga bort lite så jag slipper göra så lite som möjligt där borta :) hinner kanske uppdatera mer senare, heippa :)


wordfeud

Har just duschat och nu sitter jag och myser i ackes tröja och pratar med han på skype. :) Ska snart ta och krypa ner under täcket. Men först ska jag berätt lite vad jag gjort idag, skolan gick faktiskt fort idag, :) När vi slutat tog jag bussen till acke, har varit med honom i några timmar sen for jag till stallet o red o nattade nutella :) Och nu sitter jag här. Vi hörs väl kanske imorgon :) puss!

marabou

Ligger i sängen och myser i ackes tröja. :) Kom typ nyligen hem, har bara hunnit äta typ. Gick faktiskt bra att rida idag, hon var lugn fast de var första gången jag börja trava henne idag :) Sen har jag varit hos acke och myst, kommer sakna han massor ♥ Sen till stallet och nattade nutella o alma :) Tänkte plugga ikväll men känns som att de inte är någon idé när jag knappt orkar hålla ögonen öppna så, ska tvätta bort sminket och sen typ krypa ner under täcket :)

hata rubriker

Flyttade nutella tillbaka till ötå igår och det gick hur bra som helst :) Så nu måste man börja åka till ötå igen varje dag.. Ska dit direkt efter skolan idag och rida med Elin, var värsta längesen ju :D När jag har ridit o så så ska jag vara med acke :) Ska även plugga ikväll, känns som jag ligger efter i allt då jag missat massa lektioner och så. + att vi har typ tusen prov..
 
På fredag så åker jag och mamma till mormor sen åker vi till min syrra och är där i några dagar, längtar sjukt mycke! :) Men nu kom jag inte på mer o skriva så vi hörs kanske ikväll :)
 

Jag älskar dig


fråga! :D

http://www.blogresponse.com/petterssonmira

Buuussen

kallt idag så idag fick mina slitna gamla älskade uggs åka på :D


Suger på de här

Jag suger verkligen på att uppdatera, men känns som de inte är någon idé när man inte har nåt att skriva om..

Iaf så har jag haft världens mysigaste helg med acke, behövde verkligen <3 tack älskling! Har inte mycke mer att säga så.


Myser med min älskling <3


Skola med grisen


Igår


i will always love you

Alla månader, alla timmar, alla minuter, alla sekunder med dig. Dom är värda varenda tår jag fällt för dig. Hur mycket har du inte bråkat med mig? Men hur mycket har du inte fått mig le? Men all tid jag fått med dig är värt. Det är tack vare dig jag kommit så långt dom senaste 2 åren. Du har lärt mig så mycket! Jag vill inte det här men det är det bästa för dig. Har aldrig träffat en ponny som är så speciell och har så mycket personlighet. Jag är säker på att varenda person som träffat dig kommer aldrig glömma dig för att du är så speciell. Vi har haft 2 år tillsammans. Två år blandat med skratt och tårar. Jag vill inte att tiden med dig ska ta slut, bara tänken får mig att gråta. Du är en underbar ponny, trots att man kan bli riktigt pist på dig vissa stunder. Jag ska iaf njuta av sista tiden med dig nu, gumman. ♥ du är speciell och kommar alltid att vara det. Jag vet att med rätt ryttare kan du gå riktigt långt!
 
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=651482 :(
 

Vet du hur glad jag var den här kvällen? du var sååå underbar!


Ötå nästa!


Hemma och är sjuk..

Ungefär såhär ska jag tillbringa min dag, helt okej faktiskt :)


Skolan


Trött, osminkad, sliten tjej


Sängen

Ligger i sängen och njuter av dom sista minutrarna innan jag måste plåga mig ut till bussen..


Korva

Lägerskolan i naarajärvi var väl sådär, var roligt ibland och ibland sjukt tråkigt.. Menmen :) igår for jag till ötå och var med min fina <3 ska sova där till imorgon :) är just nu i korva hos älgen och kollar när han och acke spelar nå bilspel, väldigt intressant! Eller så inte.. Har bara legat i ackes säng och kollat oth hela dagen med pricken för acke har fixat med epan :) ska försöka vara lite social med dom här osocial pojkarna nu..


Min finaste <3


Väntar på bussen..


Påväg heeeem

Sitter på bussen påväg hem, bloggar nog inte mer ikväll för måste packa och sånt hela kvällen :) men iaf, hörs nångång!


Skolfotooo


Just chillin


Skolan

Sitter i korridoren och tar de lugnt på so:n, har typ inte fått nått gjort på hela dagen, bra där! Är fett trött idag, de här är iaf sista lektionen för mig, ska åka tidigare med 1 bussen till ötå för ska till tandläkaren :) Sen med några i klassen o fixa grejer till skolfotot och sen vara med acke ett tag :) aja, bloggar kanske mer ikväll!


RSS 2.0